Shopt IT 2019

Planning

Shopt IT 2019
16/05/2019 09:00 — 16/05/2019 18:00

Beschrijving

Jaarlijks organiseert V-ICT-OR vzw een editie van "V-ICT-OR Shopt IT". V-ICT-OR vzw kende de jongste jaren een zeer sterke groei. V-ICT-OR vzw heeft zich niet alleen opgeworpen tot belangrijkste belangenbehartiger van de lokale mandataris of ambtenaar in het lokale bestuur.

Ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw de broodnodige katalysator binnen het e-gov gebeuren. Fundamenteel in onze werking is kennis overdracht en netwerking. V-ICT-OR SHOPT IT is daar de exponent van. Op het programma staan tientallen workshops over ICT-gerelateerde onderwerpen en een ICT-beurs. Elk jaar weer is deze formule een groter succes, met in 2011 meer dan 500 geïnteresseerden, een 30-tal workshops en bijna 40 standen. Zo profileert Shopt IT zich steeds meer tot HET evenement waar niet alleen IT-professionals, maar ook decision makers en bedrijven elkaar ontmoeten. Tot hiertoe concentreerde V-ICT-OR zich vooral op de IT'er in hart en nieren; zeg maar de 'pur sang'. Daar gaan we onverminderd mee verder. Daarnaast is er meer en meer aandacht voor alles wat er leeft rond IT... Denk maar aan de zorg voor kwaliteit, de zorg voor goed management, informatiearchitectuur, archivering, GIS, enz.

V-ICT-OR SHOPT IT is er voor de IT-Manager, de helpdeskmedewerker, de systeembeheerder. Maar ook de algemeen directeur, burgemeester en schepenen komen er eindelijk te weten wat IT voor hun organisatie kan betekenen. Naar keuze kan u zich verdiepen in de nieuwe features van versie 1.23 van programma XYZ maar kan je ook te weten komen hoe IT ook kan werken als de perfecte smeerolie om jouw organisatie weer vlot te krijgen

Doelgroep:

ICT-diensthoofden, systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, etc. uit lokale overheden

Aantal deelnemers:

450

Thema 2019

Organisator

V-ICT-OR vzw

Locatie

ICC Gent Van Rysselberghedreef 2
9000 Gent