Inschrijvingen

Inschrijven voor dit evenement

Shopt IT 2020: meer info volgt

Planning

Shopt IT 2020
14/05/2020 09:00 — 14/05/2020 18:00

Beschrijving

Shopt IT: Meer info volgt!

Shopt IT is de hoogmis voor alles wat informatie en technologie in de lokale publieke sector betreft en staat ook dit jaar helemaal in het teken van slimme gemeenten! Met maar liefst 32 sprekerssessies, een gevulde beursvloer met toekomstgerichte producten en diensten en een praatcafé willen we ook tijdens deze editie onze bezoekers een compleet pakket aan oplossingen voor slimme lokale overheden bieden.

De V-ICT-OR community blijft groeien. Niet alleen als belangrijkste belangenbehartiger van de lokale publieke sector maar ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw een partner voor de digitalisering van de lokale overheden. Fundamenteel in onze werking blijft kennis overdracht en netwerking Net daarom organiseren we talrijke congressen en kennisdagen.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar de interbestuurlijke samenwerkingen, verbeterde dienstverlening en een goed beveiligde werkomgeving.

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen mag niet ontbreken!

Doelgroep:

IT-specialisten, ICT-diensthoofden, IT-managers, algemeen directeuren, beleidsmensen, diensthoofden, systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, etc. uit lokale overheden 

Aantal deelnemers:

400

Thema 2020:

Slimme gemeenten

  

Prijs

Effectief Lid V-ICT-OR
€ 95
Effectief Lid V-ICT-OR (Vlaamse overheid)
€ 95
Erelid
€ 95
Non-profit
€ 195
Bedrijfslid
€ 195
Standaard
€ 350

Organisator

V-ICT-OR vzw

Locatie

Flanders Expo - meeting center Maaltekouter 1
9051 Gent

Inschrijven voor dit evenement